Fiat Kosovë

500L i ri zbulojeni atё tani nё sallonin tone

Mustaqe, grilë dhe LED DRL shënojnë të njëjtin buzëqeshje ikonike si 500.

MËSONI MË SHUMË arrow

Arriti 500L Cross I Ri

Ju mund të shihni në fytyrën e tij, me pllakën e përparme të rrëshqitjes, grilën dhe parakolp të veçantë të ri me kënd të rritur të afrimit, që vetëm dëshiron për aventura.

MËSONI MË SHUMË arrow

ME TE REJAT NGA FIAT