Tipo – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

LOGJIKA E TIPO-s

Më shumë pajisje serike. Më shumë hapësirë për ju dhe familjen tuaj. Më shumë rehati në krye të kategorisë, duke ruajtur një çmim shumë, shumë të ulët. E gjithë kjo është ajo që ne e quajmë LOGJIKA E TIPO-s.

Zbuloni Pajisjet arrow

HAPËSIRA

Fiat TIPO është dizajnuar për të dhënë hapësirë dhe rehati maksimale shoferit poashtu edhe pasagjerëve: Brendësi kaq e gjërë për të akomoduar 5 të ritur.

arrow

Gjerësija

I projektuar për nevojat tuaja

I projektuar për ti marrë të gjitha sendet që ju nevojiten afër, në sajë të hapësirës së bagazhit prej 520 litra