Tipo SW – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

LOGJIKA E TIPO-s

Duhet pakë për te marr shumë, duke përfshirë pasurinë e pajisjeve standarde dhe të gjitha komoditetin që ju dëshironi për një çmim real. Kjo është ajo që ne e quajmë logjika Tipo-s.

ZBULONI MË SHUMË arrow

TEKNOLOGJIJA DHE FUNKSIONALITETI

Muzika juaj e preferuar, aktivizimi i hartave ose regjistrimi në Facebook dhe Twitter janë vetëm disa nga teknologjitë e TIPO STATION WAGON.

ZBULONI MË SHUMË arrow

Hapësira dhe komoditeti

Përshtatshme, të rehatshme dhe komod për ju dhe për të gjithë udhëtarët tuaj.

ZBULONI MË SHUMË arrow