tiposw design – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

ЛОГИКАТА НА TIPO

LOGJIKA NË TIPO

Ju duhet pak që të merni shumë, përfshinë një gamë të pasur me paisje standarde dhe rehati të ndritshme të cilën ju e dëshironi, për një çmim të mirë. Kjo është ajo që ne e potencuam Logjika në Tipo.

ДИЗАЈН И СТИЛ

DIZAJNI DHE STILI

I DIZAJNUAR Në Itali nga ana e qendrës për DIZAJNIm Fiat Tipo Station Wagon është kombinimi I funskionalitetit dhe stilit, që përmban dinamikën, dizajn të jashtëm bashkohor, interier të mirë dhe nivel të lartë në funskionalitet, I pasur me hapsirë bagazhi Magic Cargo dhe binar kulmi të montuara me standard 4.57 metra në hapsirë të mjaftueshme.

ИСТАКНАТА ЛИЧНОСТ

PERSONALITET TË SHQUAR

Modern, stil dinamik me LED drita dite (DLR's) deri tek maska e madhe e dekoruar me krom detaje dhe vija të zgjatura të cilat fillojn nga kapaku I motorit duke kaluar në çati e deri tek spojleri I pasëm, çdo pjesë e Tipo Station Wagon përshtatet me elegancë, praktik dhe në harmoni me arkitekturën e përgjithshme.

03_dettagli01