tiposw tehnologii – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

ИНФОЗАБАВА

INFORMACIONI

Kush thotë se ju nuk duhet të jeni tolerues ndaj fëmijeve tuaj? Le të dëgjojnë muzikën e tyre të preferuar në Deezer ose TuneIn, ose të lidhin smartfonet e tyre me sistemin e tabletëve Uconnect ™ 7 "HD LIVE. Nuk ka nevojë t'i ndërpresësh ato nëse nuk dëshiron të dëgjosh lajme nga Reuters ose të kthehesh në rrugën e duhur me navigacion TomTom 3D. Çdo gjë me një prekje në ekran. Por, pa diskutim, ju lutem.

МОТОРИ

MOTORI

Nga 1.4 benzinë në 1.6 MultiJet II dizel, makina Fiat Tipo Station ju jep zgjidhjet e duhura për të marrë performancën më të mirë, me konsumin më të ulët të karburantit, 3.7 l për 100 km.

СИГУРНОСТ

SIGURIA

Komfort dhe thjeshtësi: me Adaptive Cruise Control, Fiat Tipo station wagon mban një distancë të sigurt nga automjeti para jush; Dhe falë kontrollit të plotë të frenave , i cili automatikisht frenon në raste urgjente, do të merrni mbrojtje shtesë për ju dhe familjen tuaj.

03_tecnologia01