tiposw vnatresnost – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

ПРОСТОР И УДОБНОСТ

Hapësira dhe komoditeti

Përshtatshme, të rehatshme dhe komode për ju dhe për të gjithë udhëtarët tuaj. Edhe për më të lartat: sepse TIPO Station Wagon ka mundësi të akomodimit të rehatshëm deri në 5 persona, 1.85 metra të lartë dhe me hapësiren per këmbët.

ПОЗИЦИЈА НА ВОЗАЧОТ

POZICIONI I SHOFERIT

Pozicioni i përshtatshëm i drejtimit të timonit, pedaleve dhe sediljes krijon pozicionin e vërtetë të drejtimit ergonomik. Dhe çdo gjë është nën kontroll me një prekje.

БАГАЖЕН ПРОСТОР

Hapësira e bagazhit

550 litra hapësirë për bagazh lehtësisht të arritshëm me një prag të ulët të ngarkimit dhe pa mbingarkesë në ndarjen e bagazheve, plus një sistem hapësinor Magic Cargo që mund të rikonfigurohet për të maksimizuar volumin dhe fleksibilitetin. Dhe, le të mos përmendim ulëset e pasme të Flip & Fold për një hapësirë plotësisht të sheshtë të ngarkesës deri në 1.80 metra në gjatësi.

ПЕТ УДОБНИ МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ

Pesë vende të rehatshme

Rehati dhe DIZAJNI pa kompromis: Fiat Tipo station wagon ofron pesë vende të rehatshme, ulëse ergonomike, lëkurë ose vende techno-lëkure. Dhe të mos flasim për vendin e këmbëve. Kështu që ju dhe të dashurit tuaj do të mund ta shihni botën duke udhëtuar në rehati të plotë.

01_lounge_pop_01