Panda Cross fiton në kategorinë Crossover në 4X4 Magazine "Fitues 4x4 i Vitit 2019" Në Britani të Madhe

LAJMET

Panda Cross fiton në kategorinë Crossover në 4X4 Magazine "Fitues 4x4 i Vitit 2019" Në Britani të Madhe

Turin, 5 July 2017

Tipo-1finalist


• Panda Cross fiton kategorinë Crossover në “4X4 Magazine Awards”e ka fituar për vitin e dytë me radhë.

• Fiat Panda Cross është lavdëruar nga një panel ekspertësh nga “4x4 Magazine” për motorët e saj, aftësitë në rrugë dhe jashtë saj, është me të vërtetë makinë zbavitëse.

Fiat Panda Cross e ka kaluar me sukeses edhe njëherë kategorinë e Crossover ”4x4 of the Year 2019 awards “.Për vitin e dytë, Fiat Panda ka luftuar konkurrencën e ashpër, në një sektor ku gjithnjë është në rritje, për t'u kurorëzuar si Crossover më i mirë. Gjyqtarët e vlerësuan atë për motorin e saj “rorty”, aftësinë e tërheqjes dhe faktorin argëtues, duke e lënë një buzëqeshje në fytyrat e tyre. Që nga viti 2004, Panda është lider në Evropë në segmentin e saj. Dhe me 7.5 Milion njësi të shitura gjatë viteve, ajo ka bazën më të madhe të klientëve në segmentin e saj në Evropë. Alan Kidd, redaktor i revistës së “4x4 Magazine” komentoi "Unë nuk mendoj se ka ndonjë mjet që e fiton klasën e saj në mënyrë të vazhdueshme gjatë viteve, sikurse Panda Cross. Tregu i Crossover ndryshon gjithnjë, por ka qenë mrekullisht i qëndrueshëm në atë që ofron - ndërkohë që po bëhet edhe më mirë gjatë gjithë kohës ". Duke vlerësuar aftësinë e saj në rrugë dhe jashtë saj, ai vazhdon duke thënë se : "Nuk është ndërtuar për të qenë makina e fundit në të gjithë terrenet e rruges dhe jashtë saj . por pesha e tij e lehtë dhe proporcionet e pastra do të thotë se është tepër i manovrueshëm dhe i sigurt në tokë të përafërt. Ju duhet të bëni një rrugë të gjatë për të gjetur kufijtë e saj. Magazina 4x4, revista e vetme e dedikuar në Mbretërinë e Bashkuar për 4x4 dhe bartëse e çmimeve “4x4 awards”, kanë definuar segmentin për më shumë se 25 vjet. Një ekip specialistësh me përvojë të 4x4 Magazine vlerëson spektrin tashmë të gjerë të automjeteve që përbëjnë këtë klasë, duke mbuluar gjithçka nga komoditeti, cilësia, performanca në rrugë jashtë dhe saj, shpenzimet e blerjes dhe pronësisë. Kjo fitore mbresëlënëse bashkohet me listën e gjatë të arritjeve të Fiat Panda duke përfshirë makinën e parë të qytetit për të shfaqur teknologjinë 4WD, makinën e parë të qytetit që ngjitet në një lartësi prej 5,200m dhe arrin në kampin bazë të Everestit, si dhe është makina e pare me gaz për qytet që prodhohet në një shkallë të madhe. br>

ME TE REJAT NGA FIAT