Fiat 500 , I zgjuar, dhe I bukur – Fiat Kosovë

PERJËTSHEM IKON E STILIT

Fiat 500L_web_small

Fiat 500 1.2 Benzin AT LOUNGE 12.950 €.

• Automatik
• Touchscreen
• Senzore parkingu mbrapa
• Bluetooth
• Tempomat
• Panoram
• Drita dite LED
• Aluminske fellne od 15"

NA KONTAKTONI

ZBULONI MЁ SHUMЁ