Fiat 500 , I zgjuar, dhe I bukur – Fiat Kosovë

HAPËSIRË ME E MADHE PËR GJITHË FAMILJEN

Fiat 500L_web_small

FIAT 500L 12.500 €

1.4 16v POP STAR

• Senzora të Parkingut të pasëm
• Drita dite LED
• Touchscreen
• Bluetoot
• Tempomat
• Galvene Alumini 16

NA KONTAKTONI

ZBULONI MЁ SHUMЁ