Fiat 500 , I zgjuar, dhe I bukur – Fiat Kosovë

FIAT CROSSOVER TËRËSISHT I RI

Fiat 500L_web_small

FIAT 500X 15.300 €

1.6 Benzin Pop

• Touchscreen
• Bluetooth
• 6 X Airbag
• Klimatizim ajri
• Dritaret e para me hapje elektrike

NA KONTAKTONI

ZBULONI MЁ SHUMЁ