Fiat 500 , I zgjuar, dhe I bukur – Fiat Kosovë

Më shumë hapësirë për ty dhe familjen tuaj

Fiat 500L_web_small

TIPO SEDAN 11.500 €

1.4 16v POP

• 6 X Airbag
• Klimatizim ajri
• Mbyllje / hapje qëndrore me teledirigjim
• Xhamat e para me hapje dhe mbyllje elektrike
• Radio MP3 lexues me USB dhe AUX
• Ngjyrë e bardhë pastel

NA KONTAKTONI

ZBULONI MЁ SHUMЁ