Slide

500

Thjeshtë ikonik.

Slide

TIPO

Rruga drejt zbulimeve të reja është e hapur.

Slide

500X

Një crossover urban

i ndërtuar për kënaqësi

Slide

PANDA

Argëtim dhe guxim

AKCIONET

Vendosni për 500 Hybrid dhe financohuni deri në 100%, nga Banka Teb

Duke përfituar nga oferta më e mirë financiare.

Vendosni për Fiat Panda (RED) dhe financohuni deri në 100%, nga Banka Teb*

Duke përfituar nga oferta më e mirë financiare

Vendosni për 500X dhe financohuni deri në 100%, nga Banka Teb

Duke përfituar nga oferta më e mirë financiare.

LAJMET