BRENDI – Fiat Kosovë

BRENDI

BRENDI

TE MENDOHET AUTOMJETI

Ideja është forca lëvizëse e progresit. DIZAJNI Fiat tregon kohën e vet dhe lë të kuptohet në forma.

TË NDËRTOHET E ARDHMJA

Senza titolo

Inovacioni teknologjik është zemra e çdo projekti. Ne po inovojmë për të përmirësuar cilësinë e udhëtimit, për të garantuar sigurinë e klientëve tanë, për të ofruar një qëndrim më të mirë ndaj mjedisit.

Për më shumë se një shekull, ne kemi qenë me pasion duke grabitur përpara. Ne e quajmë atë një produkt, një teknologji, një firmë, një treg, një grupim. Ne ndihmuam të ndryshojmë botën. Ne ecëm me të dhe na bëri të kalonim nëpër to.

Për më shumë se një shekull kemi ndërtuar një pasion. Quhet makina. Por ne i pëlqejmë t'i quajmë ide, sepse me pasionin për idetë është shumë larg.

TË KENË PJESË NË HISTORIK

Në fund të shekullit të nëntëmbëdhjetë u krijua industria e automobilave. Që në fillim, Fiat po jeton këtë histori dhe vazhdon ta bëjë këtë, si një kampion tregu dhe inovacioni.

1899

NË TORINO 1 MODELI 24 SHEMBUJ TË DETYRUAR 1 FABRIKATA 150 PUNËTORËslider_chi_siamo

ME TE REJAT NGA FIAT