Mirupafshim për ngjyrën hiri, mirësevini për ngjyrat

Mirupafshim për ngjyrën hiri, mirësevini për ngjyrat “ITALIA. TOKA E NGJYRAVE.​ FIAT. MARKA E NGJYRAVE”. Sot ndodh ndryshimi i madh për FIAT dhe imazhin e markës së tij, i cili ndalon prodhimin e makinave me ngjyrë hiri dhe mirëpret botën e tij të re plot ngjyra. FIAT është prodhuesi i parë i automobilave që ka marrë këtë […]

Kur Fiat Topolino takohet me Topolinon, ndodh magjia

Kur Fiat Topolino takohet me Topolinon, ndodh magjia Një homazh i FIAT-it për 100-vjetorin e Disney: pesë Fiat Topolino unike, katër të dizajnuara nga FIAT Centro Stile të frymëzuara nga Disney Creatives dhe një me pjesëmarrjen e artistit të Disney Giorgio Cavazzano. Një lidhje e gjatë që daton që nga vitet 1930: Topolino është emri […]

The Abarth 595: Sixty years of the “small, but wicked”

The Abarth 595: Sixty years of the “small, but wicked” I zbuluar në shtator dhe i prezantuar zyrtarisht për publikun në Motor Show 1963 në Torino, Fiat-Abarth 595 fitoi menjëherë publikun dhe shtypin. Tani i disponueshëm në dy modele dhe nivele fuqie, Abarth 595 dhe Abarth 695, ofrojnë performancë drithëruese, një shkarkim të zhurmshëm, një […]

Modeli i ri Fiat 600e: Rikthimi elektrik i FIAT-it në segmentin B

FIAT vazhdon të udhëheqë rrugën për lëvizshmëri të qëndrueshme urbane dhe prezanton Fiat 600e të Re, një shtesë e shkëlqyer në gamën e markës që shënon rikthimin e saj në segmentin B. Dhe këtë e bën duke marrë gjithçka që ju pëlqen në segmentin B dhe duke e përmirësuar atë në çdo aspekt: hapësirë e […]