Contact – Fiat Kosovë

Contact

Јавете ни се

NA KONTAKTONI

NA KONTAKTONI në mënyrë që të merrni detaje ekskluzive paraprakisht.

(*)= Fushat e kërkuara


Informacioni që jepni në këtë formë do të përpunohet, ruhet dhe përdoret në përputhje me rregullat në politikën e privatësisë. Ne do të donim t'ju kontaktojmë për produktet, shërbimet dhe ofertat e reja. Ju lutem vini re mënyrën se si dëshironi të kontaktoni më poshtë.

E-MAIL
TELEFONI

VËREJTJE LIGJORE
Kam lexuar vërejtjet ligjore dhe i pranoj të dhënat e mia personale për t'u përpunuar nga Fiat Chrysler Automobiles Ltd dhe Automobile UK për qëllime të marketingut dhe promovimit të produkteve, ofertave dhe shërbimeve.*