COOKIES

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që ruhen në kompjuterin ose pajisjen tuaj celulare kur vizitoni faqen tonë të internetit.

Pse ne përdorim cookies?

Ne përdorim cookies për të siguruar që ne t’ju ofrojmë përvojën më të mirë në faqen tonë të internetit. Cookies na mundësojnë t’ju ofrojmë funksionalitete kryesore si siguria, menaxhimi i rrjetit dhe aksesueshmëria.

Ato përmirësojnë përdorshmërinë dhe performancën përmes veçorive të ndryshme si njohja e gjuhës, rezultatet e kërkimit dhe në këtë mënyrë përmirësojnë atë që ju ofrojmë. Faqja jonë e internetit mund të përdorë gjithashtu coockies të palëve të treta për të dërguar reklama që janë më të rëndësishme për ju.

A janë të gjitha cookies të njëjta?

Cookie mund të klasifikohet si më poshtë:

  • Cookies të sesionit: këto cookie fshihen automatikisht kur mbyllni shfletuesin tuaj.
  • Cookies të përhershme: këto cookie mbeten në pajisjen tuaj derisa të skadojnë (në terma minuta, ditë ose vite që nga krijimi/përditësimi i cookie-ve).
  • ​Cookies të palëve të treta: këto cookie ruhen në emër të palëve të treta.

Cookies mund të menaxhohen dhe fshihen duke vendosur shfletuesin tuaj. Megjithatë, kjo mund t’ju pengojë të përdorni siç duhet disa veçori në faqen tonë të internetit.
Për më shumë informata ju lutem vizitoni: www.aboutcookies.org  apo www.allaboutcookies.org .

Si të menaxhoni cookies duke përdorur faqen tonë të internetit

Për t’ju dhënë përvojën më të mirë në drejtimin e menaxhimit të cookies, ne i klasifikojmë kukitë e kësaj faqe interneti në katër kategori, bazuar në qëllimin e tyre: teknikisht e nevojshme, komoditet, performancë dhe reklamim.
Ju mund të aktivizoni dhe çaktivizoni drejtpërdrejt nga kjo faqe interneti secilën nga kategoritë e mësipërme të cookie-ve (me përjashtim të vetëm të cookies teknikisht të nevojshëm, të cilat janë rreptësisht të nevojshme). Në rast të coockies të palëve të treta, kjo faqe interneti nuk do t’i përdorë ato pas çaktivizimit (nuk mund t’i fshijmë ato).

Teknikisht e nevojshme: Këto cookie janë thelbësore që faqet e internetit dhe veçoritë e tyre të funksionojnë siç duhet. P.sh. cookies të vërtetimit.

Komfori: Këto cookie na mundësojnë të përmirësojmë komoditetin dhe përdorshmërinë e faqeve të internetit dhe të ofrojmë veçori të ndryshme. P.sh. Cookiet e funksionalitetit mund të përdoren për të ruajtur rezultatet e kërkimit, gjuhën, dimensionet e karaktereve.

Performanca: Këto cookie mbledhin informacione rreth mënyrës se si i përdorni faqet e internetit. Cookiet e performancës na ndihmojnë, për shembull, të identifikojmë zona veçanërisht të njohura të faqes sonë të internetit. Në këtë mënyrë, ne mund të përshtatim përmbajtjen e faqeve tona të internetit në mënyrë më specifike për nevojat tuaja.

Reklammi: Këto cookie përdoren për të dërguar informacione reklamuese dhe promovuese që janë të rëndësishme për ju, p.sh. bazuar në faqet e internetit që keni vizituar.