EKSPLORO TË GJITHA VERSIONET

FAMILJA ËSHTË FRYMËZIMI JONË

(RED) dhe Fiat: një bashkëpunim unik i krijuar për të adresuar urgjencat shëndetësore si pandemitë, ku blerja e një makine nga familja (Panda)RED e bën këtë seri më etiken dhe më të veçantën. (RED) është një organizatë që mbështet veprimet emergjente gjatë ngjarjeve globale shëndetësore, të tilla si SIDA dhe COVID: sa herë që blihet një produkt (RED), aktivizohet një donacion për fondin global për të mbështetur një sërë shërbimesh si parandalimi, trajtimi. , këshillim, testim, edukim dhe ndihmë për komunitetet që kanë më shumë nevojë. Kjo është arsyeja pse ne iu bashkuam kësaj lëvizjeje me krenari dhe krijuam familjen (FIAT)RED: në mënyrë që çdo blerës të ndihet pjesë e këtij gjesti të veçantë. Fiat, Jeep dhe RAM janë zotuar, nëpërmjet dhe nëpërmjet partneritetit të tyre me (RED), të dhurojnë një minimum prej 4 milionë dollarësh për Fondin Global midis 2021 dhe 2023 për të ndihmuar në luftimin e urgjencave shëndetësore si COVID-19 dhe AIDS. Çdo automjet (FIAT) RED është një produkt (RED) dhe është pjesë e këtij angazhimi.

E PERSONALIZUAR PËR MIRËQENJEN TUAJ

Familja (FIAT)RED ofron një mjedis të ri, edhe më higjienik, për të qëndruar në një ambient më të shëndetshëm të makinës, me grupin krejtësisht të ri të produkteve (FIAT)RED Kit. 

Slide 1
FILTER I BRENDSHEM

Filtri i ajrit të kondicionerit trajtohet me një substancë biocide me një veprim shumë efektiv (>99,9 % në momentin e trajtimit) kundër baktereve, duke parandaluar ri-aerosolizimin në kabinën e automjetit. Efektiviteti i trajtimit ndikohet nga kushtet e përdorimit të makinës dhe, në çdo rast, filtri duhet të zëvendësohet siç tregohet në planin e mirëmbajtjes së automjetit.. 

Silde 2
ULËSET

Pëlhura e ulëses trajtohet me një substancë biocide me një efekt shumë efektiv (deri në 95% në momentin e trajtimit*) kundër viruseve dhe baktereve, me mbrojtje të zgjatur me kalimin e kohës.(**).

(*) Këto përqindje i referohen pjesës qendrore të ulëses (jastëk të ulëses dhe mbështetëse). Mbështetësit e kokës përjashtohen nga trajtimi.(**) Sipas testeve laboratorike, të kryera sipas specifikimeve të brendshme të Shtëpisë, ku simulohen kushtet e përdorimit të ulëses, reduktimi i viruseve dhe baktereve mbetet mbi 90% edhe pas 6000 cikleve të përdorimit të simuluar.

Silde 3
TIMONI

Mbeshtjellja e timonit trajtohet me një substancë biocide shumë efektive (> 99,9% në momentin e trajtimit) kundër baktereve dhe kërpudhave, me mbrojtje të zgjatur me kalimin e kohës(*).

(*) Sipas testeve laboratorike, të kryera sipas specifikimeve të brendshme të Shtëpisë, ku simulohen kushtet e përdorimit të timonit, ulja e viruseve dhe baktereve mbetet mbi 99,9% edhe pas 3000 cikleve të përdorimit të simuluar..

Slide 4
BAGAZHI

Tapiceri në bagazhin e 500X si dhe dyshemeja në bagazhin e 500 dhe Panda trajtohen me një substancë biocide me një efekt shumë efektiv (> 99,99 % në momentin e trajtimit) kundër viruseve, me mbrojtje të zgjatur mbi koha(*)

(*) Sipas analizave laboratorike, të kryera sipas specifikimeve të brendshme të Shtëpisë, ku simulohen kushtet e përdorimit të timonit, ulja e viruseve mbetet mbi 99,99% edhe pas 800 cikleve të përdorimit të simuluar..

previous arrow
next arrow

(RED) DIZAJNONI  TREGIMIN TUAJ DHE TREGONI NGJYRAT TUAJA TË VËRTETA

 

Silde 2
(500)RED & (500C )RED

Kur zgjidhni Fiat (500)RED, ju zgjidhni një makinë që bie në sy me dizajnin e saj unik, ngjyrën dhe elegancën e saj. Ju zgjidhni të drejtoni një ikonë dhe në të njëjtën kohë të ndihmoni njerëzit që kanë nevojë për të. Një zgjedhje e tillë mund ta bëjë botën një vend më të mirë për të jetuar.

Silde 3
(500X)RED

Le të jetë aventura juaj e ardhshme E KUQE. I RIU (500X)RED ju pret me detaje në ngjyrë të kuqe: pjesa e pasme e pasqyrave, mbulesat e rrotave dhe logoja (RED) në shtyllën B.

Slide 4
(PANDA)RED & (TIPO)RED

(FIAT)RED familja shtrihet edhe në modelet (PANDA)RED dhe (TIPO)RED. Me fenerët LED DRL dhe dritat e mjegullës, nuk ka më errësirë ​​për (PANDA)RED tuaj. Ose, shijoni detajet në ngjyrën Ice Matte të (TIPO)RED tuaj, të tilla si shufrat e çatisë, grila poshtë parakolpëve, spoilerët anësor, futjet në grilën e poshtme, kornizat e dritave të mjegullës dhe dorezat e dyerve.

Slide 4
ZBULONI KOFORTIN (RED) TË RAFINUAR

Ulëset e reja të zeza ose të kuqe me monogramin Fiat janë bërë nga SEAQUAL® MARINE PLASTIC **, e cila përftohet nga mbetjet plastike të mbledhura nga detet dhe oqeanet, me qepje të zeza ose të kuqe dhe një logo të qëndisur(RED).

Slide 4
TREGONI STILIN TUAJ (RED)

DIZAJN SPECIAL (RED)

Slide 4
TË FRYMËZUAR NGA STILI (RED)

Gama e familjes Red përmban mbulesa ekskluzive të rrotave të kuqe.

Slide 4
PËRCAKTO ELEGANCËN (RED)

Brendësia moderne dhe inovative: detaje në ngjyrë të kuqe me logon e zezë 500.

previous arrow
next arrow