Jeni duke parë:   

500

500C

SISTEMET E SIGURISË PËR MË SHUMË KËNAQËSI GJATË NGASJES

Fiat 500 Hybrid dhe 500C kanë teknologji të krijuar që të shijoni drejtimin me siguri më të madhe. 

Slide 1
RELAKSOHUNI DHE SHIJONI NGASJEN

Përcaktoni shpejtësinë tuaj para fillimit të udhëtimit: 500 i juaj do t'ju ndihmojë ta mbani atë gjatë gjithë udhëtimit falë tempomatit- Cruise Control, si pajisje standarde, kështu që ju do të jeni në gjendje të vozitni rehat dhe të qetë edhe në udhëtimet më të gjata.

Silde 2
MOS U BRENGOSNI, DREJTONI ME KUJDES

Përcaktoni shpejtësinë maksimale direkt nga timoni i makinës suaj hibride të qytetit. Kufizuesi i shpejtësisë - The Speed Limiter do t'ju paralajmërojë sa herë që tejkaloni shpejtësinë e caktuar.

Silde 3
AIR BAG - SIGURIA GJITHMONË E PARA

Airbag për shoferin dhe pasagjerin, airbag anësorë, perde dhe një airbag për gjunjët e shoferit. Gjithsej 7 airbag në 500 dhe 500C hybrid për sigurinë tuaj dhe të pasagjerëve të tjerë në makinë. 

Slide 4
HILL HOLDER – ndihmë kur shkoni përpjetë ose tatëpjetë

NJË FILLIM I MIRË, GJITHMONË
Hill Holder – ndihmë gjatë nisjes përpjetë ose tatëpjetë - një funksion që mban frenimin aktiv derisa të shtypet pedali i gazit, duke shmangur kështu lëvizjen e padëshiruar të makinës. 

Slide 4
ESC – Kontrolli Elektronik i Stabilitetit falë

ABS – sistemi për zhbllokimin e rrotave dhe ESC – Sistemi elektronik i kontrollit të stabilitetit Fiat 500 dhe 500 Cabrio garanton kontroll të plotë gjatë manovrave në situata të papritura ose në tokë të rrëshqitshme.

previous arrow
next arrow

PAKOT

Hidhini një sy dhe zgjidhni cila pako i përshtatet më mirë nevojave tuaja! Secila prej tyre është krijuar për ta bërë hibridin tuaj Fiat 500 dhe 500C edhe më unik!  


PAKOJA  STYLE

Nëse ju pëlqen stili, kjo pako është e përkryer për 500-shin tuaj të ri. Hidhini një sy dhe zbuloni se si ta kompletoni pamjen e saj.

Rrota të lehta Alumini 15’’
Drita të gjata automatike
Pasqyrë e brendshme elektrokrome
Shtroja dyshemeje
Kornizë kromi në pasqyret e jashtme
Korniza anësore kromi
Pragu i derës nga kromi
Xhamat e errësuar


PAKOJA TECH

Nëse teknologjia është e
rëndësishme për ju, merrni
parasysh këtë pako. Teknologjia
më e avancuar e ndërtuar në një
makinë të vetme elektrike.

7” ekran dixhital me prekje 
NAV 
Auto A/C 
6 autoparlantë  


PAKOJA COMFORT

Nëse jeni duke kërkuar rehati, kjo është pakoja për ju. Ne bashkojmë gjithçka me një dizajn unik, në mënyrë që të shijoni udhëtimin tuaj sa më komod.

Ndarja e ulëseve të pasme 50/50 
Pasqyret e jashtme me ngrohje
Senzorët e pasëm të parkimit
Dritat e mjegullës
Senzori i shiut dhe dritës

FAMILJA ËSHTË FRYMËZIMI JONË

(RED) dhe Fiat, një bashkëpunim unik i krijuar për t’u përballur me ngjarje urgjente shëndetësore si pandemitë, në të cilat blerja e një makine nga familja Fiat (500)RED, e bën këtë seri më etike dhe më të veçantë. (RED) është një organizatë që mbështet veprimet emergjente gjatë ngjarjeve globale të shëndetit, si SIDA dhe COVID: sa herë që blihet një produkt (RED), aktivizohet një donacion për fondin global për të mbështetur një sërë shërbimesh si parandalimi, trajtimi, këshillimi, testim, edukim dhe ndihmë për komunitetet që kanë më shumë nevojë. Kjo është arsyeja pse ne iu bashkuam kësaj lëvizjeje me krenari dhe krijuam familjen Fiat (500)RED dhe (500C)RED: në mënyrë që çdo blerës të ndihet pjesë e këtij gjesti të veçantë*.

Fiat, Jeep dhe RAM janë zotuar, nëpërmjet dhe nëpërmjet partneritetit të tyre me (RED), të dhurojnë një minimum prej 4 milionë dollarësh për Fondin Global midis 2021 dhe 2023 për të ndihmuar në luftimin e urgjencave shëndetësore si COVID-19 dhe AIDS. Çdo automjet (FIAT) RED është një produkt (RED) dhe është pjesë e këtij angazhimi.

NGASJA NUK KA QENË KURRË KAQ ARGËTUESE

INFORMIM DHE ARGËTIM

500% argëtim. Sistemi i informacionit dhe argëtimit të Fiat hibrid 500 dhe 500C tuaj përfshin ekranin me prekje UconnectTM 7″, radio DAB dhe kontrollet e timonit. Falë Bluetooth® ultra të shpejtë, duart tuaja janë të lira dhe vëmendja juaj është e përqendruar në rrugën përpara.


APPLE CARPLAY™

Faleminderit për mbështetjen Apple CarPlay, ju thjesht mund të lidhni iPhone-in tuaj me Uconnect™ 7“ HD ekran për të marrë udhëzime, për të bërë një telefonatë, për të dërguar ose marrë mesazhe dhe për të dëgjuar Apple Music, libra audio ose podcast dhe qëndroni të fokusuar në rrugë gjatë gjithë kohës. Ju mund ta kontrolloni CarPlay me Siri Voice Control (komandat zanore Siri) ose nëpërmjet komandave të ekranit me prekje. E disponueshme si opsion.

CarPlay, iPhone dhe Siri janë marka tregtare të regjistruara të Apple inc. Klikoni këtu për të parë pajisjet e përputhshme.

https://www.apple.com/ios/carplay/


ANDROID AUTO™

500 dhe 500C janë të pajtueshme me Android Auto™. Lidhni telefonin inteligjent dhe menaxhoni hartat, muzikën, kontaktet dhe më shumë pa rrezikuar sigurinë. Falë ndërfaqes së përdoruesit, aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin Uconnect™ 7″ HD të organizuara në faqe të lexueshme lehtë. E disponueshme si opsion.

Google, Google Play dhe Android Auto™ janë marka tregtare Google LLC.Klikoni këtu për parë pajisjet e përputhshme.

https://www.android.com/intl/en_nz/auto/

PERFORMANCA EDHE MË E QËNDRUESHME E 500

Makina më ikonike ndonjëherë bëhet një makinë hibride e qytetit: Fiat 500 dhe 500C ofrojnë të gjitha avantazhet e teknologjisë hibride. Zbuloni ato!

HYBRID
1.0 GSE 70 КС

DIMENSIONET

 
GJERËSIA: 1893 mm
GJATËSIA: 3571 mm
LARTËSIA: 1488 mm
BAGAZHI: 185 dm³
 
GJERËSIA: 1893 mm
GJATËSIA: 3571 mm 
LARTËSIA: 1488 mm 
BAGAZHI: 185 dm³ 

DIZAJNI IKONIK FIAT 500