Fiat New 500e u kurorëzua Makina e vogël elektrike më e mirë në çfarë makine? Çmimet e makinave elektrike për të tretin vit radhazi

  • Fiat New 500e e ruan vlerësimin e tij si Makina e vogël elektrike më e mire në çfarë makine? Cmimet e makinave elektrik 2023.
  • New 500e vazhdon të njihet për gamën e tij mbresëlënëse, dizajnin retro por simpatik dhe të përditësuar, dhe dinamikën e gëzueshme të drejtimit.
  • New 500e është FIAT më i shpërblyer ndonjëherë me 41 çmime të mbledhura deri më tani.

Fiat 500e tërësisht elektrik ka fituar edhe një herë çmimin What Car? për Makinën më të Mirë Elektrike të Vogël në çmimet e tij Electric Car 2023, duke e bërë atë fitues të kategorisë për të tretin vit radhazi.

What Car? gjyqtarët vazhduan të mbeten të impresionuar nga stili i veçantë dhe retro i 500e elektrike – si brenda ashtu edhe jashtë – dhe integrimi i pandërprerë i teknologjisë më të fundit. Për më tepër, ai njohu dinamikën argëtuese të drejtimit të 500e të Re, ndërkohë që ruante ende “rrethin e ngushtë të rrotullimit, miqësor ndaj qytetit dhe ndjesinë e shkathët të origjinalit.”.

Olivier Francois, CEO i FIAT dhe Stellantis Global CMO: “Ne nuk mund të mësohemi me çmimet që po mbledh New 500e dhe jemi gjithmonë krenarë që marrim të reja, çdo herë. 500e është FIAT-i më i shpërblyer ndonjëherë, tani është i 41-ti. Fakti që një revistë prestigjioze si What Car? njeh 500e si Makina e Vogël Elektrike më e Mirë, për të tretën herë radhazi, tregon vlerësimin për ikonën tonë, dizajnin e saj të përjetshëm, vlerën e markës së saj dhe udhëheqjen teknologjike në segment, me një fjalë të vetme, madhështinë e projekti. E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, ky çmim është një arsye edhe më e madhe krenarie për ne, sepse vjen nga Britania e Madhe, një vend me një kulturë të gjerë makinash dhe një pasion të konsiderueshëm për makinat.”

Steve Huntingford, redaktor i What Car? tha: “Dizajni i jashtëm i Fiat 500e elektrik arrin të ofrojë tërheqje retro duke u ndjerë plotësisht i përditësuar. Po kështu, pjesa e brendshme mbetet simpatike, megjithatë përmban të gjitha ato që presin blerësit e kompletit tani. 500e ka gjithashtu një lloj rrethi të ngushtë rrotullimi dhe ndjesi të shkathët që e bëjnë ngasjen në qytet një gëzim. Por bateria e versionit tonë të preferuar është mjaft e madhe për të siguruar që të mos kufizoheni në udhëtime të shkurtra.”

Fiat 500e ka marrë një sërë çmimesh që nga fillimi i tij, duke përfshirë “Makina më e mirë elektrike e qytetit” nga Revista Diesel&EcoCar, “Makina më e mirë elektrike e vogël” në Parkers New Car Awards, “Makina më e mirë e vogël elektrike” në Carbuyer Best Car Awards. ‘Makina më e mirë e qytetit’ në Auto Express Awards dhe ‘Makina më e Mirë e Vogël’ në Autocar Awards.

Turin, Shtator 1st, 2023