NA KONTAKTONI

Departamenti i servisit është hapur. Para se të vini tek ne, ju lutemi na kontaktoni për ta mësuar orarin e punës, masat e sigurisë që kemi marrë dhe për të caktuar një takim për servis. Salloni mbetet i mbyllur, për të gjitha informacionet, ju lutemi na kontaktoni në.

Na Telefononi

NA KONTAKTONI në telefon, provoni në numrin të shënuar më poshtë:

Delfin Auto SH.P.K :
✆038 600 755
✆049 196 902

VAZHDO ME