Lajme

Në vitin 2023 FIAT vazhdon të rritet me 12% globalisht dhe konfirmon…

The Abarth 595: Sixty years of the “small, but wicked”

Kur Fiat Topolino takohet me Topolinon, ndodh magjia

Fiat New 500e u kurorëzua Makina e vogël elektrike më e mirë në çfarë makine?…

Fiat Topolino i ri: lëvizshmëri urbane elektrizuese me një shije unike…

Modeli i ri Fiat 600e: Rikthimi elektrik i FIAT-it në segmentin B

Mirupafshim për ngjyrën hiri, mirësevini për ngjyrat