Mirupafshim për ngjyrën hiri, mirësevini për ngjyrat

  • “ITALIA. TOKA E NGJYRAVE.​ FIAT. MARKA E NGJYRAVE”. Sot ndodh ndryshimi i madh për FIAT dhe imazhin e markës së tij, i cili ndalon prodhimin e makinave me ngjyrë hiri dhe mirëpret botën e tij të re plot ngjyra.
  • FIAT është prodhuesi i parë i automobilave që ka marrë këtë vendim revolucionar, duke filluar me Fiat 600e të ri.
  • Nga sot, ngjyrat në linjën e tanishme dhe të ardhshme të FIAT-it janë frymëzuar nga deti, dielli, toka dhe qielli Italian.
  • Lëvizshmëria do të jetë më e gjallë dhe më gazmore se kurrë: FIAT zhytet në një sfidë të vërtetë siç tregohet në videon e dedikuar të vendosur këtu.
Nga sot, FIAT ndalon prodhimin e makinave ngjyrë hiri. Vendimi u mor për të rritur rëndësinë e ngjyrave në jetë, duke mishëruar mënyrën italiane të të jetuarit dhe riafirmimin e vlerës së re të markës Dolce Vita. Italia është vërtet e lidhur me ngjyrat e ndezura si Deti i Italisë, Dielli i Italisë, Toka e Italisë dhe Qielli i Italisë; peizazhe që i japin FIAT-it shumë frymëzim për makinat e saj. Strategjia zbatohet për të shtuar një veçori dalluese për makinat e FIAT në tregun e automobilave, pasi viti 2023 është viti i një ndryshimi të jashtëzakonshëm për Markën. “Ne kemi thyer rregullat: kemi vendosur të ndalojmë prodhimin e makinave ngjyrë hiri FIAT. Kjo është sfiduese dhe përçarëse dhe synon të përforcojë më tej lidershipin e FIAT-it si markë e gëzimit, ngjyrave dhe optimizmit. Italia është vendi i ngjyrave dhe, duke filluar nga sot, edhe makinat e FIAT-it – deklaroi Olivier Francois, shefi ekzekutiv i FIAT-it dhe shefi i marketingut global në Stellantis – Kjo zgjedhje i komunikon më tej njerëzve vlerat e Re Dolce Vita dhe ADN-në italiane të mishëruara nga marka. FIAT dëshiron të frymëzojë njerëzit që të jetojnë me optimizëm dhe pozitivitet dhe ky do të jetë gjithashtu një nga misionet e Fiat 600e të ri, elektrik për familjet dhe miqtë, i cili do të prezantohet më 4 korrik”. Në videon e re të dedikuar, falë së cilës klientët mund të zbulojnë botën e re plot ngjyra të FIAT-it, CEO i markës Olivier Francois në bordin e Fiat 600e të ri merr një zhytje të thellë në ngjyra, nën pretendimin “ITALIA. TOKA E NGJYRAVE. FIAT. MARKA E NGJYRAVE”. Gama aktuale e FIAT – New 500, 500 Hybrid, 500X, Panda dhe Tipo – është në dispozicion në nuanca të ndryshme ngjyrash midis tyre: e bardhë Gelato, portokalli Sicilia, portokalli Paprika, e kuqe Passione, Blu Dipinto di Blu, blu Italia, blu Venezia, Rugiada jeshile, Foresta jeshile, Rose gold dhe Cinema black – të gjitha me një emër ndjellës që kujtojnë peizazhet e bukura italiane dhe humorin dolce vita. Turin, Qershor 26th, 2023