Tipo – Fiat Kosovë

Gama e re e Fiat 500

LE TË SHKËLQEN STILI JUAJ

 Fiat Kosovë

500 CULT

LE TË SHKËLQEN STILI JUAJ

500 CULT

Ngjyra e re hero ∙ 15” Aliaze alumini ∙ LED Drita dite ∙ Drita e mjegullës para∙ Senzorë të parkingut ∙ESP ∙TMPS ∙ Radio komanda ne timon ∙ Radio 5" ekran

Логиката на Tipo

500 CONNECT

Vështrim sportiv i ADN-së Dritat e para të mjegullës Sensorë parkimi ∙ TMPS ∙ ESP Aliazhe alumini sportive 16 ” Kombinim i ri me dy ngjyra gri Pompei dhe të zezë VesuvioEekran Radio 7” Apple Carplay & Android Auto system Sistemi audio Beats®

500 DOLCEVITA

Shikim kosmik ∙ Detaje të hromuara ∙ 15” Aliazhe të aluminit ∙ Begji Dolcevita∙ Kulëm panoramik∙ Xenon drita∙ 7" Instument tabela color ∙ Marshi I mveshur me lëkurë ∙ Radio 7" Ekran të ndjeshëm në prekje me navigacion

Логиката на Tipo

500 SPORT

Ngjyra e re Moda Matt∙ Detaje sportive ∙ Dritat e para te mjegulles ∙ 16” Aliazhe alumini Sport∙ Begji Sport ∙ Kulem panoramik∙ Klimatizim automatik