Tipo – Fiat Kosovë

500X I RI

GJITHMONË GATI PËR ARRITJET E REJA

 Fiat Kosovë

500X I RI

GJITHMONË GATI PËR ARRITJET E REJA

500X CULT

Vini re, kudo që të lëvizni. Me ngjyrën e re ekskluzive 500X Cult gati për tu pikasur, kudo që vendosni të shkoni. Klimatizim ajri manual, Pasqyra të rregulluara në mënyrë elektrike dhe me nxemje ∙ Timoni servo elektronik ∙ Limitues i shpejtesise ∙ Radio 5 "me ekran të ndjeshëm me prekje + Bluetooth ∙ rrota çeliku me kapak 16"

Логиката на Tipo

500X CONNECT

Interier special, pult argjendi mat dhe më shumë teknologji për ngasjen tuaj të përditshme: 500X Connect është këtu dhe kudo që dëshironi të zbuloni. Klimatizim ajri manual aktivizim automatik / çaktivizimi automatik i dritave, në mëngjes dhe në mbrëmje/ Xhama te erësuar në pjesën e pasme / dritat e përparme të mjegullës me funksionin e kthesës / Xhami i parë me ngrohje dhe Senzor i shiut / Timon i mveshur me lekurën technoleather / Radio me ekran7'' i ndjeshëm në prekje