500L_Accessories – Fiat Kosovë


 Fiat Kosovë


BESNIK NDAJ STILIT TUAJ

Gjithmonë të ndryshme, në sajë të përzgjedhjes së gjerë të aksesorëve Mopar®, 500L mund të jetë i personalizuar në pafundësi.

НАЛЕПНИЦА И БЕЏ

STIKER DHE BEGJ

Personalizoni 500L tuaj me stiker dhe shënja, në dispozicion në një gamë të gjerë të ngjyrave dhe modeleve.

ХРОМИРАНИ РАМКИ НА РЕТРОВИЗОРИТЕ

KORRNIZE E KROMUAR E PASQYREVE Të JASHTME

ОБВИВКИ ЗА КЛУЧЕВИ

MBULIM I QELSIT

Për një dizajn të vërtetë unik mbulon kapakët e qelsave dhe jan në dispozicion edhe 12 ngjyra.

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

FUNKSIONIMI

Transportuesit (shinat) ne çati ju lejojë për te transportuar bicikletën tuaj, surfboards, ski dhe snowboards, në mënyrën plotësisht të sigurt. Dhe kjo nuk është e gjitha. Mopar® lejon një gamë të plotë të vendeve të fëmijëve, sistemet anti-vjedhje, rrjeta valixhe, veshje metalike rrobash dhe bare në pasagjerëve qëllim për ndarjen e hapësirës në rastin e vetë për të sjellë kafshët. E projektuar për të gjithë për të bërë udhëtimin tuaj më të këndshëm dhe më te rehtshëm.

ДОПОЛНИТЕЛНА ОПРЕМА

PAJISJE SHTESE

500L Ofron një gamë të gjerë të aksesorëve kështu që ju nuk duhet të ndaheni nga makina që doni. Nga një karrocë e leverdishme dhe termoshekë praktikë për çadrat sportive me logon 500L dhe USB flash drives origjinale.