500L_Design – Fiat Kosovë


 Fiat Kosovë


Projektuar për të plotësuar nevojat e gjithë familjes

500L Shton linja që ndihmojnë në mbrojtjen dhe shtimin e rehatis në DIZAJNIn tradicional të 500-tës.Pamja e xhamit me pjerrësi të paktë dhe shtrëngimi me dy pjesë rrisin hapësirat dhe dukshmërinë për pasagjerët, duke i dhënë shoferit një ndjenjë të sigurisë më të madhe. Hapësira e gjerë e dritareve që rrethon shoferin zvogëlon pikat e verdha, duke lejuar sasi të mëdha drite për të mbushur brendësinë në stilin e përsosur 500.

01_cerchione
ПОГЛЕД КОЈ ГО ОДЗЕМА ЗДИВОТ

Shiko cili të lë pa frymë

Kulmi panoramik, paraqet çdokënd që udhëton në një 500L me shtrirjen më të gjerë të kaltër të kategorisë së saj - aq sa 1.5m2. Dy versione: fikse dhe skydome, e cila hapet me një kontroll elektrik.

МАЛ, НО СЕПАК ГОЛЕМ

I VOGËL POR I MADHË

500L zgjeron konceptin e prakticitetit, sepse me gjatësi prej 4,15 metra, 1.78 metra në gjerësi dhe 1.66 metra në lartësi, duke ofruar një hapësirë të kombinuar dhe rehati të brendshëm.

ЕДИНЕЧНА БОЈА ИЛИ ДВА ТОНА?

NGJYRË TË CETME APO DY TONE?

500L është me të vërtetë unik. Me opsion janë 10 ngjyra në dispozicion, duke përfshirë 2 ngjyra shtesë për kulmin dhe 3 rota alumini, 500L është një mjet që ofron më shumë opsione për përshtatje se çdo tjetër në kategorinë e saj. Mos u habitni, pasi është 500L.

LUMTURIA E FAMILJES USHQEHET NËN KORNIZËN E KËSAJ PAKETE / LINJE

Kjo është baza e 500L: të jetë gjithmonë pozitiv, duke qeshur dhe i gatshëm për të dhënë një mirëseardhje të rehatshme dhe të ngrohtë për të gjithë, me qëllim të hapësirës së saj në dispozicion të 3.17 m3 për t'u ushtruar në liri të plotë dhe kënaqësi.

01_space
КОНФИГУРАЦИЈА НА ВНАТРЕШНИОТ ПРОСТОР НА 1500 МОЖНИ КОМБИНАЦИИ

Konfigurimi i brendshëmi Hapësirës me 1500 kombinimet e mundshme

Çdo vend në 500L mund të konfigurohet në 8 mënyrat e mundshme, dhe në përgjithësi 1.500 kombinime.Vend i pasagjerit dhe mbështetësja e pasme mund të përfshihet për t'u bërë një tavolinë dhe ndenjëset e ndashme të ndara, përveç që janë të rregullueshme gjatë gjatësisë, në sajë të funksionit të "fish & tumble" mund të lundrojnë mbi veten me një gjest të thjeshtë. Kështu në dispozicion janë ofruar në platformë plotësisht të sheshtë që shfrytëzon gjatësinë maksimale të automjetit. 455 litra trungu mund të arrijnë kapacitet mbajtës deri në 1480 litra me ndenjësen e pasme palosur.

СÈ Е НА СВОЕТО МЕСТО

Çdo gjë në vendin e vet

Me 22 ndarje enë, në 500L ju mund të keni gjithçka që ju nevojitet brenda mundësive të lëvizjes së krahut.Nëse është një laptop apo telefon, një shishe me ujë ose një ombrellë, ka vend për gjithçka dhe për të gjithë në 500L.