500L_Technology – Fiat Kosovë


 Fiat Kosovë


E ARDHMJA NE HAPËSIRË

Një hapësirë e projektuar posaçërisht për ju, bazuar në teknologjinë inovative dhe konceptet e zbatuara të sigurisë. 500L është makina që mund t'ju garantojë të gjitha këto. Dhe mund të trajtojë çdo situatë, përfshirë të ardhmen.

02_radio

FTESË PËR UDHËTIM

Me ndihmën e opsionit UConnect ™, nëpërmjet ekranit te saj 5 "ose 6.5", ju mund të menaxhoni të gjitha pajisjet multimediale që ekzistojnë në makinë: analog dhe radio digjitale (DAB) duke përfshirë komponentët kryesorë për të mbështetur (media player, iPod, iPhone, smartfonet) të lidhur përmes USBport aux-në lidhje.

Pajisja UConnect Radio Nav 5 "ofron opcionin TomTom të navigacionit 2.5D 6.5" UConnect Radio aftësitë Satelitore-navigacion të ndjeshëm në prekje 3D harta, mundësi të avancuara për drejtimin në rrugë dhe 'One Shot Voice Destinacioni ' e cila ju lejon për të hyrë në adresën me anë të komandave të zërit.

Sistemi i ri UConnect ™ LIVE gjithashtu lejon përdoruesit nëpërmjet integrimit me smartfonet e tyre përdorimin e aplikacioneve të ndryshme gjatë udhëtimit dhe në këtë mënyrë të jetë gjithmonë në kontakt me miqtë e tyre në Twitter; dispozicion është opsion për të dëgjuar 35 milionë muzikë këngë në Deezer dhe mbi qindra e stacioneve të radios duke përdorur Tune-në; mundësi për të marrë informacionet e fundit dhe situatën aktuale në trafikun nga Reuters, Kamerat Speed ​​masa dhe kushtet e motit në sajë të shërbimit TomTom LIVE.

Dhe kjo nuk është e gjitha:Ju mund të përmirësoni stilin tuaj të drejtimit me eco: Drive opsion ™, e cila ju lejon mundësinë e kursimit të karburantit dhe të kontrolloni statusin aktual të emisioneve të CO2. Ju mund të lëvizni plotësisht me automjetin tuaj duke përdorur funksionin My Car: e cila jep një kujtesë të vendit ku ju jeni parkuar, njofton për gjendjen aktuale të karburantit dhe ekzistencës së parregullsive brenda automjetit.

ВЕ РАЗБИРА НА ПРВИОТ ДОПИР

JU KUPTONË NË PREKJEN E PARË

Nëpërmjet ekranit 5-inch kolor të ndjeshem ne prekje,bashkcveprojnë me telefonin tuaj, radio dhe MP3, ndërsa nga shoferi, ajo bëhet më e lehtë dhe më intuitive se kurrë më parë. Nëpërmjet Bluetooth® opsion mund të jenë të përpunuara thirrje dhe për të menaxhuar mesazhet e marra me tekst, pa i hequr duart nga timoni (ju duhet vetëm të keni smartphone të pajtueshëm). Për më shumë pasion dhe kënaqësi, në dispozicion radio tuaj me CD player, i cili përfshin gjithashtu mundësinë e radio digjitale mbi kërkesën dhe mund të lidhet me pajisjet e jashtme dhe nëpërmjet USB dhe Aux-In portet. Përveç kësaj, inovative Audio Streaming mund ta perdorni nëpëmjet internetit ku mund të dëgjoni radion duke u lidhuru me Bluetooth.

СТАНЕТЕ ECO ВОЗАЧ

BËHUNI ECO SHOFER

A doni të mësoni se si duhet për të ruajtur shpenzimet e karburantit deri në 16%? Fiat 500L Eco: Drive do të mësojmë se si: Kur ju jeni pas timonit, app regjistron sjelljen tuaj, duke shfaqur econ: ekran Index UConnect ™ 5 "Radio ju jep këshilla në dispozicion në kohë reale, e cila do të ndihmojë gabimin e saktë dhe për të përmirësuar stilin tuaj të vozitjes. Në fund të seancës, ju do jeni në gjendje për të hyrë në eko: komunitetin Ville dhe të ndajnë rezultatet në Facebook dhe Twitter.

МЕЛОДИЈАТА СЕ ПРОМЕНИ

MELODIJA PER NDRYSHIM

Në 500L tuaj, Ju mund të dëgjoni ndonjë muzikë që ju dëshironi: përmes player-it tuaj MP3, telefon ose nëpërmjet USB flash drive, duke përdorur një mënyrë mjaft të thjeshtë me anë të mekanizmave të kontrollit në timonit. Për më tepër, Sistemi i saj i ri hi-fi premium i zhvilluar në bashkëpunim me Beats Audio shfrytëzon një algoritëm të përparuar të barazimit që krijon një tingull të pastër dhe me definicion të lartë. Me ndihmën e 6 autoparlantave në zonën e përparme dhe dyert e pasme, 1 folës në zonën e boot dhe 8-kanal përforcues, sistemi i ri i shëndoshë mund të prodhojë një fuqi totale prej 520 W.

Di se si të kujdeset për familjen tuaj

Pajisjet standarde sigurojn nivelin më të lartë të mundshëm të sigurisë aktive dhe pasive: 7 airbags, ABS përfshirë B.A.S. (Sistemi për të ndihmuar në frenim) dhe të sofistikuar ESC (Program Elektronik i Stabilitetit), e cila në vetvete ka të integruar ASR / MSR funksion për parandalimin e rrëshqitjes gjatë përshpejtimin dhe ngadalësim. Për më tepër, automjeti ka të integruar të ashtuquajturën mbajtës Hill që lehtëson procesin e ngjitjes ne kodrat ,, DST sistemi aktiv për drejtues që mundëson siguri të avancuar gjatë drejtimit të automjetit dhe menaxhimin e fuinksioneve në automjet, dhe sistemi ERM elektronik për të parandaluar të jetë e mundur Përmbysja'e. Në mënyrë që të lehtësojë ngasje të sigurtë përmes trafikut, ka mundësi për të kontrolluar frenimin në qytetit Brake Kontrolli (në dispozicion sipas kërkesës përdoruesit) pajisje që zbulon praninë e automjete të tjera ose pengesa dhe në këtë mënyrë automatike aktivizon frenim për të parandaluar një përplasje ose për të zbutur pasojat.