500X city look – Fiat Kosovë

500 X CITY LOOK

 Fiat Kosovë

500 X CITY LOOK

141110_Fiat_54_Fiat-500X-Lounge

PJESA E JASHTME 360'

DIZAJNI emocionuese pazakontë dhe karakteristika të buta dhe të performancës që me të vërtetë përshtypje.

ZBULOJNË 360° arrow

PJESA E BRËNDSHME 360°

Ndjenjë e mire, ndërsa ju jeni në të, cilësia mund të shihen nga syri i parë fluturues.

 

ZBULOJNË 360° arrow
ДЕТАЛИ   ЕКСТРА

DETALET & EXTRA

Detajet ekskluzive dhe perjcelljet e vijave : me të vërtetë I bukur ne të gjith imazhin

TEKNOLOGJIA DHE SIGURIA

Zbatimi i teknologjisë më aktuale synon komoditetin tuaj.

TEKNOLOGJIA arrow