500X cross look – Accessories – Fiat Kosovë

500X Cross I RI

 Fiat Kosovë

500 X CROSS LOOK

Shikoni pas paketës

Është e bukur nga ana e jashtme dhe e rehatshme nga brenda. Nuk është e thjeshtë të zgjidhni profilin më të mirë të 500X. Përtrirë brendësin lundruese me detaje në lëkurën tekno , ngjyrën e hapur që përputhet, pultin dhe logon unike 500 si artistit në kryeveprën e tij. Të gjitha materialet dhe të gjitha rregullimet janë bërë për të ofruar stilin më të mirë.

02_esterno

Komoditet në çdo terren.

Rrugë të reja, me qëllim të vetëm: Për të kthyer të gjitha udhëtimet tuaja në përvojë të përkryer të rehatshme. Zbuloni 500X Cross të Ri me një timon edhe më ergonomik dhe komandat e ngulitura.

02_esterno

Buletini juaj

Vozitja në aventura të reja tani është më e lehtë dhe më miqësore. Do të merrni të gjitha informacionet e rëndësishme në lidhje me rrugën që ngasni në kohë reale drejtpërdrejt nga ekrani I ndjeshëm në prektje 3.5 ".

02_esterno

Motori

Një makinë për adhuruesit e natyrës duhet të jetë miqësor me mjedisin. 500X vjen me një linjë të re motorësh që janë kompakte dhe të lehta, por tejet ekonomike. Modelet e motorëve me naftë gjithashtu janë rinovuar. Teknologjitë SCR e bëjnë motorin e ri Multijet edhe më të gjelbër. Cross i Ri është i disponueshëm me shtytje integrale për adhuruesit e aventurave.

02_esterno