500X cross look – technology – Fiat Kosovë

500X Cross I RI

 Fiat Kosovë

500 X CROSS LOOK

Lidhja

Pse të jesh një hap pas të tjerëve? Mos ngurroni të shkoni atje ku dëshironi dhe të qëndroni të lidhur me atë që dëshironi. Me 500X CROSS të Ri e ardhmja po ndodh tani.

02_esterno
Логиката на Tipo

Apple CarPlay

Pse të blini iPhone-in e fundit nëse nuk mund ta përdorni kur e dëshironi? Apple CarPlay është mënyra më e zgjuar dhe më e sigurt për të përdorur iPhone-in tuaj në makinë, kështu që ju mund të merrni udhëzime, telefononi, dërgoni dhe merrni udhëzime merrni mesazhe dhe lëshoni muzikën tuaj të preferuar pa u shpërqendruar nga rruga.

Android AutoTM

Muzikë, aplikacione dhe shumë më tepër. Me AutoTM Android Aplikimet tuaja do të shfaqen në ekranin 500X Urban me një mënyrë të thjeshtë të përdorimit dhe një ndërfaqe miqësore të organizuar në bazë: të lehtë për t’u përdorur.

Логиката на Tipo

Uconnect™ 7” HD LIVE

Bëhuni gati për aventurën tuaj të rradhës. Me UConnect ™ 7 ”HD LIVE si pajisje standarde, mund t'i përgjigjeni një telefonate, të shkëmbeni mesazhe, të zgjidhni një listë dëgjimi. Dhe përcaktoni më të mirën mënyrë vetëm me një shtypje të një butoni. Me DAB (Digital Audio Broadcasting), standard në të gjithë CityCross.

Shijoni aventurat tuaja në siguri të plotë.

E pajisur me teknologjitë më të fundit të ndihmës së drejtimit, 500X është i gatshëm t'ju çojë në çdo udhëtim.

02_esterno

Njohja e Shenjës së Trafikut

Duke përdorur kamerën e montuar në xhamin e parë , sistemi zbulon shenjat e trafikut dhe kufijtë e shpejtësisë dhe përfshin dritat përkatëse të pultit dhe ju tregon nëse po shkoni shumë shpejt.