500X cross look – design – Fiat Kosovë

500X Cross I RI

 Fiat Kosovë

500 X CROSS LOOK

Логиката на Tipo

Drita LED

Ndriçoni aventurën tuaj Plazh apo mal? Asfalt apo mal ? Fenerët e plotë LED 500X CROSS do të ndriçojnë në mënyrë të përkryer para jush. Gjenerata e ardhshme e LED garanton 20% më shumë ndriqim dhe 66% kursim të energjisë se fenerët e zakonshëm halogjen.

Merrni stilin tuaj me vete

500X CROSS I Ri vjen me gjeneratën e re te dritave të pasme LED, kështu që gjithmonë do të vini re kudo që të shkoni.

Логиката на Tipo

Eksploroni pa kufij

Me një kornizë të azhurnuar të targave, 500X Cross është gjithashtu gati për sfidat më të vështira.

Gjithmonë në hapësirën tuaj ideale

Kudo që të shkoni, udhëtoni të qetë dhe me stil. Vende me detaje në lëkurë tekno,ulëse të rregullueshme me ngjyrën të hapur dhe logon e mbështetëses 500. Çdo detaj i 500X CROSS është projektuar për të bërë atë unike dhe të pagabueshme.