500X cross look – Fiat Kosovë

500X Cross I RI

 Fiat Kosovë

500 X CROSS LOOK

E ardhmja po merr formë.

Fenerët e ri të plotë LED, dritat e drejtimit DRL gjatë ditës dhe dritat ndaluese të pasme LED. Parakolpë para dhe e pasëme e ri-projektuar për të përmirësuar stilin e rrugës dhe dukshmërinë. Brendesia freskuese për elegancë të shkëlqyeshme dhe rehati ekskluzive. Kjo është forma e 500X të Ri - e vendosur, me stil dhe po aq unike sa kurrë.

02_esterno

Inteligjenca merr përgjegjësi.

Bota po përparon, edhe ngasja e makinës poashtu. 500X i ri ju sjell përfitimet më inovative të sigurisë aktive. Lane Assist dhe tiparet më të fundit të Njoftimit të Trafikut dhe Karakteristikat e Treguesit të Shpejtësisë janë standarde për të gjitha versionet. Këto karakteristika njohin kufirin e shpejtësisë dhe ju lejojnë të vendosni shpejtësinë tuaj thjesht duke klikuar butonin e duhur për ngasje në mënyrë të sigurt.

02_esterno

Shikoni pas pakos

I bukur nga ana e jashtme dhe e rehatshme nga brenda. Nuk është e thjeshtë të zgjidhni profilin më të mirë të 500X. Brendësia lundruese me detaje me lëkurën tekno të ulëseve, ngjyrë të hapur që përputhet me pultin dhe logon unike 500 si firmën e artistit në kryeveprën e tij. Të gjitha materialet dhe të gjitha rregullimet janë bërë për të ofruar stilin më të mirë.

02_esterno