Tipo – Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

 Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

DIZAJN I RI, DINAMIK DHE ELEGANT.

eknologjia më e fundit dhe motorët e rinj miqësorë me mjedisin.

"LOOK" I RI në TIPO

Tipo i ri është rinovuar plotësisht dhe sot duket edhe më modern, më dinamik dhe elegant. Një grilë e ridizenjuar shfaqet në pjesën e përparme të re me logon e re me shkronja FIAT, një qëndrim i rëndësishëm dhe i fortë.

Логиката на Tipo

CROSS QENDRON KUDO

Brenda, ambienti është krejt i ri. Vendet janë në pëlhura me dizajne ekskluzive. Timoni tani është edhe më elegant dhe më sportiv. Vëmendje e veçantë i kushtohet panelit qendror të kontrollit ku janë ripunuar kontrollet për kondicionerin, ku janë shtuar detaje kromi dhe të zeza.

PERFORMANCA MË TË MIRA

Tipo Cross I Ri mund të pajiset me një motor benzinë ​​GSE 1.0 T3 100 kf. Fundit i përket familjes së motorëve FireFly Turbo dhe është versioni më i lartë me performancën më të mirë, dhe gjithashtu përmban konsum vërtet të ulët. 

Логиката на Tipo

SIGURIA DHE INFO ARGËTIMI NË KRYE ME SEGMENTIN E SAJ

Pamje jashtëzakonisht teknologjike dhe e sofistikuar që ju lejon të keni kontroll të plotë mbi automjetin gjatë ngasjes. Në të njëjtën kohë keni në pëllëmbë pjesën multimediale të makinës, si dhe telefonin.