Tipo – inside – Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

 Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

SHIKIM PREMIUM I INSTRUMENTABËLES

Timon i veshur me lëkurë me detaje të hirit dhe profile kromi.

Логиката на Tipo

I LARTË, QARTË DHE I PASTËR

Kënaquni me muzikën dhe navigimin tuaj, me stil, me Tabletin e Radios me Ekran të ndjeshëm në prekëje 7 ”me Apple CarPlay / Android Auto

7” EKRAN I ZGJEDHUR ME NGJYRA

Të gjitha informacionet e udhëtimit janë qartë të dukshme për ju me ngjyra.

Логиката на Tipo

CROSS QËNDRIM KUDO

qëndrimi përshtatet në mënyrë të përkryer në stilin e sediljeve gri.