Tipo Design – Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

 Fiat Kosovë

Tipo Cross I Ri

Crossover-i paerzistueshëm.

DRITAT E REJA

Pamja e Cross, për të ndriçuar rrugën përpara jush.

Логиката на Tipo

DRITAT E PASME TE REJA

Lini një shenjë të Cross mbas jush.

DETAJE TE CROSS-it NE MAKINE

Përpunim ekskluziv në ngjyrën e akullit mat.

Логиката на Tipo

DETAJE MBROJTESE TE ZEZA NE TRUP

Ata u japin harqeve mbi rrota një qëndrim CROSS.

CROSS KREJTESISHT STIL

Shufra specifike anësore në çatinë me ngjyrë akulli mat: përjetoni aventurën!

Логиката на Tipo

DIZAJN SPECIFIK NE MBROJTESIN E PARE DHE DRITA TE MJEGULLES PARA

Diktoni kushtet tuaja, kudo që të shkoni.

ALIAZHE TE REJA 17” NGA ALUMINI ME EFEKTE DIJAMANTI

Lini një gjurmë kudo që të shkoni, me stil..

Логиката на Tipo

LOGO E RE E HROMUAR

Le të shohin të gjitha rrugët emrin tënd! Kapitalizuar, logo e re e FIAT në grilën e përparme.

FULL LED DRITAT E PARA

Dukshmëria më e mirë, me teknologji më të ulët të konsumit të energjisë.

Логиката на Tipo

MASKA PARA DEKORUSE E ZEZE ME SHKELQIM

E zezë, me përfundim me shkëlqim: ky është stili I Cross-it.