Tipo – Fiat Kosovë

Tipo I Ri Hatchback

Hapi i parë drejt destinacioneve të reja

 Fiat Kosovë

Tipo I Ri Hatchback

Hapi i parë drejt destinacioneve të reja

Jeta është një zgjedhje: bëjeni tuajin dhe zgjidhni stilin që i përshtatet më mirë
dëshirave tuaja për Tipo Hatchback tuaj të ri.

TIPO HATCHBACK TIPO

Grilë e re përpara dhe logoja e re e FIAT rrota çeliku 15 ”radio USB klimatizim ajri manual ∙ Detaje në të zezë dhe ngjyra të reja

Логиката на Tipo

Tipo CITY LIFE Hatchback

Logoja e re e FIAT, e shkruar me shkronja të mëdha, vendoset në mes të grilës së përparme Dritat e ditës,Detaje të zeza aliazhe çeliku 16 dhe Parakolpë të re. Ngjyra të reja ille Grilë e zezë me shkëlqim dhe e guximshme e përparme ste Drejtues i veshur me lëkurë timon dhe buton me buzë të zeza dhe kornizë kromi radio tabletë me ekran të ndjeshëm me prekje 7 ” CarPlay / Android