Tipo Design – Fiat Kosovë

Tipo I Ri Hatchback

Hapi i parë drejt destinacioneve të reja

 Fiat Kosovë

Tipo I Ri Hatchback

Hapi i parë drejt destinacioneve të reja

LOGO KROM E RE FIAT

Logoja e re, e shkruar me shkronja të mëdha, vendoset në mes të grilës së përparme.

Логиката на Tipo

Drita dite para dhe led dritat e pasme

Teknologjia LED 360 °: shkëlqim më i lartë, konsum më i ulët.

STIL I CILI KOMANDON, E DONI.

Pjesa e pasme e pasqyrave, dorezave të dyerve, kornizave dhe brezit dallohet me detaje të zeza.

Логиката на Tipo

MBAJTESI I KAPACITETIT

Shiritat e ngarkesës së gjatë janë krijuar për të mbajtur të gjithë dëshirën tuaj për aventura.

MBROJTESI I RI

E gjithë fuqia me një stil të ri.

Логиката на Tipo

Aliazhet e reja nga 16 "

Pamje e fortë e karakterit: 3 stile të ndryshme të zgjedhjes së aliazheve në Tipo Hatchback tuaj të ri.
16" kapaka dekorues
16'' aliazhe të stilit ∙ (opsionale)
Alizhe diamanti 16'' me përpunim diamanti (opsionale)

NGJYRA TË REJA

Pamja e qytetit vjen në shumë ngjyra të ndryshme: zgjidhni tuajin.