Fiat 500L-Design – Fiat Makedonija

500L I Ri


 Fiat Makedonija

500L

Dizajni dhe eksterieri

Karakteristikat e familjes janë edhe më të dukshme në 500L të ri. Dizajn i jashtëzakonshėm me detaje të reja.

Mustaqe, grilë dhe LED DRL shënojnë të njëjtin buzëqeshje ikonike si 500.

Ju mund të shihni ngjashmërinë familjare edhe në profil, me mbulesat anësore dhe kromet dhe detajet.