Fiat 500L-Design – Fiat Makedonija

500L I Ri


 Fiat Makedonija

500L

Teknologji e plotë

САТЕЛИТСКА НАВИГАЦИЈА

Sat- Nav

TomTom sat-nav ju sjell të gjitha tiparet më inovative, si IQ Routes®, e cila bazohet në bazën më të madhe të të dhënave të rrugëve të inkorporuara në sistemin satelitor dhe ju ndihmon të gjeni mënyrën më të shpejtë për të arritur aty ku jeni nisur. Sistemi i ri Uconnect 7 "HD NAV LIVE përdor plotësisht funksionalitetin me prekje për t'ju lejuar të kapni dhe zmadhoni derisa të keni një pamje optimale të hartës.

Нов TFT

TFT - I ri

Monitoroni udhëtimet tuaja me panelin e ri të instrumenteve. Dsiplej I ri me ngjyra TFT 3.5 "dhe dizajni i përditësuar që krijon më shumë hapësirë për panelin e instrumenteve i japin ngasësit një pamje perfekte të të gjitha parametrave.

Управувач со интегрирани контроли

Timon me komanda të integruar në të

Me 500L të ri, teknologjia është - fjalë për fjalë - në majë të gishtave tuaj. Përveç dizenjimit të jashtëzakonshëm, rrota e re me kontrolle të integruara ju jep mundësinë për të kontrolluar të gjitha funksionet kryesore të radios dhe panelit të instrumenteve me lëvizjen më të vogël të gishtave tuaj.

Uconnect™ LIVE

Uconnect™ LIVE

Teknologjia e Dashurisë? Atëherë do të pëlqeni Uconnect ™ LIVE. Lidhni radio Uconnect ™ me telefonin tuaj të zgjuar dhe përdorni aplikacionet e shumta në sistemin e makinës, si p.sh. eko: Drive për të monitoruar stilin tuaj të makinës dhe t'ju ndihmojë të përmirësoni ekonominë tuaj të karburantit. e mia: Makina: për të monitoruar gjendjen e makinës suaj, nëpërmjet telefonit të mençur nëse doni dhe ju kujton se ku keni parkuar.   Përfshirë kontrollin në Facebook dhe Twitter. Ose dëgjoni një zgjedhje prej mbi 43 milionë këngë në Deezer ose mbi 100 milionë radio stacione në Tune-In, ndiqni lajmet në kohë reale në Reuters dhe merrni informacion mbi trafikun, shpejtoni vendet e kamerave dhe parashikimet e motit nga shërbimet TomTom Live. Çfarë mund të dëshironi më shumë?

Apple CarPlay™*

Apple CarPlay™*

500L i ri punon me Apple CarPlay .?Apple CarPlay është mënyra më e mençur dhe më e sigurt për të përdorur iPhone në makinë. Falë aplikacioneve dhe funksioneve kryesore të zhvilluara posaçërisht për CarPlay në ekranin tuaj 500L, mund të merrni buletine të trafikut, të bëni telefonata, të dërgoni dhe të merrni mesazhe me tekst dhe të dëgjoni muzikë pa hequr vëmendjen nga rruga. Me Siri, mund të përdorni komandat zanore për të menaxhuar funksionet kryesore të telefonit tuaj të mençur, ose përdorni kontrolle me prekje ose me timonin.

Për të gjetur se cilat pajisje janë të pajtueshme, klikoni këtu.
CarPlay, iPhone dhe Siri janë shenja të regjistruara të Apple Inc. 

Android Auto™**

Android Auto™**

500L i ri është në përputhje me Android Auto ™. Android Auto ™ thjeshtëson qasjen në përmbajtjen dhe aplikacionet tuaja, ndërsa ju po drejtoni pa rrezikuar sigurinë tuaj. Aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin e 500L tuaj, në sajë të ndërfaqes së thjeshtë dhe intuitive, të organizuar në faqe të lehtë për tu lexuar. Me Google Maps, ju merrni buletine të trafikut dhe një tërësi shumë më tepër në kohë reale dhe me teknologjinë më të mirë pa duar, mund të bëni telefonata dhe të dërgoni dhe merrni mesazhe pa hequr duart nga rrotat.

Për të gjetur se cilat pajisje janë të pajtueshme, klikoni këtu.
Android, Android Auto ™, Google Play dhe markat e tjera janë shenja tregtare të regjistruara të Google Inc.

Apple CarPlay
Për të përdorur Apple CarPlay ™ lidhni iPhone tuaj në portën USB në makinën tuaj.

AndroidAuto
       Për të përdorur Android Auto ™, lidhni telefonin inteligjent tuaj të pajtueshëm me portën USB në makinën tuaj.

* Apple CarPlay ™ është një markë tregtare e Apple Inc. Përdorimi i logos Apple CarPlay tregon se ndërfaqja e përdoruesit e makinës përmbush standardet e performancës së Apple. Apple nuk është përgjegjës për funksionimin e veturës ose përputhjen e tij me standardet e sigurisë ose me ligjin. Mbani në mend se përdorimi i këtij produkti me iPhone, iPod, ose iPad mund të ndikojë në performancën pa tel. ** Android Auto ™ është një markë tregtare e Google Inc

Паметна камера при движење наназад

Kamer e mençur për shikim mbrapa

Kthimi është më i lehtë se kurrë. Sa më shpejt që të angazhoni pajisjen e kundërt, kamera e pasme e ekranit ndizet dhe një pamje e qartë dhe e mprehtë e asaj që ndodh pas jush shfaqet në shfaqjen e 500L tuaj të ri.

SIGURISË

ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА

JASTAKËT E SIGURISË

Siguria superiore pasive. Askush nuk kujdeset për familjen tuaj ashtu si familja 500L. Kjo është arsyeja pse ne kemi instaluar deri në 7 airbags.

AUTONOMOUS CITY BREAK

FRENIM AUTONOMOUS CITY

The 500L never distract from the road. With the autonomous braking system in the city, enjoy the safe driving. The front-wheel sensor system detects the distance from possible obstacles at speeds up to 30 km / h and if necessary brakes to prevent or mitigate the collision. The new 500L will not let you down in any way, especially in urban traffic.

ESC

ESC

Stabilitet i plotë. Drejtoni pa merak: keni sisteme të nivelit të lartë që kujdesen për sigurinë e familjes suaj. Kontrolli elektronik i stabilitetit (ESC) siguron që 500L i ri do të ketë kontroll të plotë në situata emergjente dhe në sipërfaqe të rrëshqitshme. Sistemi përfshin mekanizmin anti-shqip (ASR) dhe kontrollin e momentit të motorit (MSR), Hill Holder, sistemin e frenimit anti-lock (ABS), sistemin elektronik anti-rolling (ERM) dhe çift rrotullues dinamik (DST).

HILL HOLDER

HILL HOLDER

Dëshironi të shkelni malin? 500L e bën më të lehtë udhëtimin në shpatet e pjerrëta, pasi mbajtësi i pistës ndalon që kamioni të zvarritet kur të lëshoni tufën.

DST

DST

Cdo gjë është nën kontroll. 500L gjithmonë ju ndihmon: prandaj, ajo ka një Dynamic Steering Torque (DST) që përmirëson trajtimin duke aktivizuar në mënyrë aktive reagimin e duhur të drejtimit.

ERM

ERM

Siguria në të gjitha rrethanat. Sistemi elektronik anti-rolling (ERM) është një sistem i artit që ndihmon për të siguruar sigurinë tuaj duke njohur rrezikun e rrokullisjes dhe parandalimit të tij.