Fiat 500L-Design – Fiat Makedonija

500L I Ri


 Fiat Makedonija

500L

Komoditet I plotë

Многу простор за елеганција

Hapsirë e mjaftueshme për elegancë.

Një hapësirë e gjërë, e rehatshme dhe elegante e MPV që ofron 3,17 metra kub hapësirë të gjallë, të gjitha të shtuara nga detajet e brendshme të rafinuara të reja. 500L i ri: Ndjehuni rehat dhe goditni rrugën

Музика, Маестро!

Muzika, Maestro!

Muzikë klasike, pop, pak dhe metal i rëndë apo si për një libër audio? Cilado qoftë shija juaj, ju do të jeni të lumtur me sistemin e ri të prekjes "ULYSTELL ™ 7" HD LIVE. Dhe për përdoruesit më të sofistikuar, ekziston sistemi Beats. Megjithatë, ka vetëm një problem. Marrja e të gjithëve për të rënë dakord se çfarë duhet të vihet në punë.

Пријатели и фамилија

Shokët dhe familja

Në rregull, familja në rendin e parë, por kur shkoni me miqtë tuaj, trajtojeni me elegancën e 500L të ri. Ka një mbulesë të re për pult, që tani përmban një logo të kromit 500.

Променете го стилот

Ndro stilin

500L i ri është i vendosur të habisë ju me hapësirën dhe shkathtësinë e tij, por është në detaje të reja që me të vërtetë jep më të mirën. Sistem drejtimi I ri dizajnuar ka një plan të ri kontrolli.

Ndryshimi i shpejtësisë është rritur për të përmirësuar ergonomi dhe tani ka një logo 500 për të rritur stilin.

Материјал со стил

Substancë me stil

A keni parë ndonjëherë një mënyrë më të përpiktë për të vërejtur më mirë shpejtësinë tuaj? Grupi TFT i ngjyrosur me ngjyra është i rrethuar nga tregues të rinj me numra dhe hapa të ngritura në bazë.

Kabina

Подгответе се, поаѓаме!

Rahatoni veten, ne jemi jashtë!

Brendësia e re e 500L është një bashkim i dizajnit me funksionalitet dhe rehati me hijeshi.

Nga ndenjëset e reja dhe mbulesat e panelit në ndriçimin e ambientit dallohen atmosfera në bord.