Fiat 500L – Fiat Makedonija

500L I Ri


 Fiat Makedonija

500L

Dizajni dhe eksterieri

Mustaqe, grilë dhe LED DRL shënojnë të njëjtin buzëqeshje ikonike si 500.

MËSONI MË SHUMË arrow

Enterieri dhe hapsira

Një hapësirë e gjërë, e rehatshme dhe elegante e MPV që ofron 3,17 metra kub hapësirë të gjallë, të gjitha të shtuara nga detajet e brendshme të rafinuara të reja. 500L i ri: Ndjehuni rehat dhe goditni rrugën

MËSONI MË SHUMË arrow

Teknologjia

Monitoroni udhëtimet tuaja me panelin e ri të instrumenteve. Dsiplej I ri me ngjyra TFT 3.5 "dhe dizajni i përditësuar që krijon më shumë hapësirë për panelin e instrumenteve i japin ngasësit një pamje perfekte të të gjitha parametrave.

MËSONI MË SHUMË arrow

Performancë dhe siguri

Siguria superiore pasive. Askush nuk kujdeset për familjen tuaj ashtu si familja 500L. Kjo është arsyeja pse ne kemi instaluar deri në 7 airbags.

MËSONI MË SHUMË arrow