Fiat 500L – Fiat Makedonija

500L CROSS I Ri


 Fiat Makedonija

500L

Dizajni dhe eksterieri

Ju mund të shihni në fytyrën e tij, me pllakën e përparme të rrëshqitjes, grilën dhe parakolp të veçantë të ri me kënd të rritur të afrimit, që vetëm dëshiron për aventura.

Zbuloni më shumë arrow

Enterieri

500L Cross I RI-u është një lloj veture që mund të shkosh në çdo kohë e në çdo moment, i projektuar për njerëzit që kthejnë çdo grimë kohë të lirë në një udhëtim zbulimi.

Zbuloni më shumë arrow

Teknologjia

Monitoroni udhëtimet tuaja me panelin e ri të instrumenteve. Dsiplej I ri me ngjyra TFT 3.5 "dhe dizajni i përditësuar që krijon më shumë hapësirë për panelin e instrumenteve i japin ngasësit një pamje perfekte të të gjitha parametrave.

Zbuloni më shumë arrow

Performancë dhe siguri

Siguria superiore pasive. Askush nuk kujdeset për familjen tuaj ashtu si familja 500L. Kjo është arsyeja pse ne kemi instaluar deri në 7 airbags.

Zbuloni më shumë arrow