500-Technology – Fiat Kosovë

500 I RI

YJET E RINJ TE FIAT-it JANË LINDUR

 Fiat Kosovë

Informacionet

Më shumë se vizëllima. Shkëlqyese Muzikë nga yjet Ekziston një univers këngësh që presin të bëhen këng personale. Merrni në bordin e 500 të Ri deri në 6 muaj Apple Music tek ne për të transmetuar mbi 50 milion këngë pa reklama. Ju mund të dëgjoni në Apple Music në të gjitha pajisjet tuaja përfshirë Apple CarPlay dhe Android AutoTM.

BLOCK 2 - FULL WIDTH IMAGE

Kaq shkëlqyese– Apple Carplay
Falë mbështetjes së Apple CarPlay, thjesht mund ta lidhni iPhone tuaj me UconnectTM 7” HD ekran për të marrë udhëzime, bën thirrje, dërgoni dhe merrni mesazhe dhe dëgjoni Apple Music, audiobooks ose podcast ndërsa qëndroni të përqendruar në rrugë. Ju mund ta kontrolloni CarPlay me kontrollin e zërit Siri ose ekranin të ndjeshëm në prekje.
Më Shndritshëm– Android AutoTM 500 Star I Ri dhe 500 Rockstar janë të pajtueshëm me Android AutoTM. Lidhni smartphone tuaj dhe menaxhoni hartat, muzikën, kontaktet dhe më shumë, pa rrezikuar sigurinë. Falë ndërfaqes miqësore për përdoruesit, aplikacionet tuaja do të shfaqen në ekranin HD UconnectTM 7 ”, të organizuar në faqe që lexohen lehtë. Ju mund të dëgjoni Apple Music me Android AutoTM për të transmetuar 50 milion këngë pa reklamë për një listë dëgjimi të pafund.

ТЕХНОЛОГИЈА

SIGURIA Airbag

500% i sigurt Mbështetuni në të: kjo është Fiat 500, makina kompakte që ka udhëtarët e saj në zemër. Siguria juaj dhe ajo e miqve dhe familjes tuaj janë siguruar falë 7 airbag-ve : airbag të shoferit dhe pasagjerit, airbag anësor, airbag dritaresh dhe airbag në gju të shoferit

ДИЗАЈН

ESC

GjITHËMONË NË KONTROLL Drejtoni me qetësi mendore: me Fiat 500 keni kontroll të plotë edhe gjatë manovrave të urgjencës ose në sipërfaqe të rrëshqitshme, falë kontrollit të st .

ТЕХНОЛОГИЈА

Limitues i Shpejtësisë

Tejkaloni stilin. Jo kufij. Me 500, teknologjia gjithmonë nënkupton gjithashtu siguri: vendosni kufirin tuaj maksimal të shpejtësisë direkt nga timoni. Kufiri i Shpejtësisë do t'ju lajmërojë kur ta tejkaloni.

ДИЗАЈН

Cruise control

Drejtoni të relaksuar Teknologjia e përparuar e Kontrollit të drejtimit të gjitha në shërbimin tuaj. Vendosni shpejtësinë tuaj të drejtimit përpara se të filloni udhëtimin tuaj. 500 do t'ju ndihmojë ta mbani atë gjatë gjithë rrugës. .

ТЕХНОЛОГИЈА

Hill holder

Tejkaloni stilin. Jo kufij. Ngjitem? Vazhdo ngadal Ke frikë nga ngjitjet? Fillimi me zhavor është më i lehtë me 500, falë Hill Holder, i cili e bën punën tuaj më të lehtë duke parandaluar që automjeti të lëvizë mbrapa.

ДИЗАЈН

Erësirë&Shi sensor

Duke kënduar nëpër shi Ndryshimet e shiut ose dritës nuk janë më problemi juaj. Sensori zbulon vetëm sagun e ndritshëm dhe ndez dritat automatikisht. Në rast shiu, në vend të kësaj, aktivizon fshirësit e xhamit të parë.