500-Accessories – Fiat Kosovë

500 I RI

YJET E RINJ TE FIAT-it JANË LINDUR

 Fiat Kosovë

ВНАТРЕШНОСТ

Anju yll tjetër nuk ka një forcë kaq tërheqëse dhe joshës . Për bukurinë.

ТЕХНОЛОГИЈА

500 ROCKSTAR

Hapësira është e errët. Dhe e mrekullueshme, me materijalet e rreja të Zeza ose Blu me shirita vinyl të zi. Houston, gjithçka është mirë. Dua të them, shikoni këtë pult të gjelbër Portofino. Aq sportive.

ДИЗАЈН

500 STAR

Bukuria është gjithëpërfshirëse, falë ulëseve të reja dhe të rehatshme të materijalit të zezë ose Akulli me shirita vinyl e bëjnë të papërshkrueshëm. Një pjesë qëndrore e ndritshme, e bërë nga detaje me shkëlqim siç është pulti ekskluziv i Ghiaccio White. .