500-Design – Fiat Kosovë

500 I RI

YJET E RINJ TE FIAT-it JANË LINDUR

 Fiat Kosovë

ПЕРФЕКЦИЈАТА НЕ Е ДОДАТОК

A jeni gati të shkëlqeni?

Një yll i ri është gati të ju drejtoj nëpër qiellin e pafund të stilit. Është 500 Ylli : shprehja maksimale e elegancës dhe klasës, e nënshkruar 500.

СÈ Е ПОД КОНТРОЛА

Cilat yje mund ta bëjnë më mirë? Shkëlqyese.

Një veturë e qytetit kaq e shkëlqyeshme, ashtu si një yll i vërtetë. Kjo, falë detajeve magjepsëse të kromit në dyer dhe pasqyreve të kromit .

ИНСПИРИРАН ОД ВИСОКАТА МОДА

A punopi jashtë ? E shoh.

Ikona e fundit e makinave të qytetit vishet me një pamje sportive. Dhe e bën atë shumë mirë. Shijoni modelin unik të 500 në një version të ri, që nuk është parë kurrë më parë: elegant dhe i hijshëm. Kjo është 500 Rockstar i ri. 

СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ ТРЕБА ДА БИДЕ УДОБНО

Një stil i fortë

Nuk ka nevojë të reflektoni. Mbi 500 cool Rockstar. Stili i saj është përmirësuar edhe më shumë, nga nuanca e saj e re Green Portofino, që nxjerr në pah çdo detaj.

ИНСПИРИРАН ОД ВИСОКАТА МОДА

Gati të kërceni?

Gjithmonë. Detajet para të zeza mat në pjesën e përparme i japin 500 Rockstar pamjen e duhur për t'u përballur në çdo fazë.

СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ ТРЕБА ДА БИДЕ УДОБНО

Godite rrugën

Një personalitet i fortë i shprehur 360 °. Nga çatia panoramike, tek galvenet e aluminit 16 ”nënshkruar 500.