500 – Fiat Kosovë

500 I RI

YJET E RINJ TE FIAT-it JANË LINDUR

 Fiat Kosovë

Një ikonë i pagabueshëm, me personalitet të pafund. Tashmë keni takuar anën e saj elegante me versionet Pop dhe Lounge, tani le të verbon bukuria e 500 Star . A nuk është stili ajo që po kërkon? Epo, 500 shkon sportiv me bukurinë e Sportit dhe 500 Rockstar të ri elegant dhe sugjerues.

MË SHUMË arrow

TEKNOLOGJIJA

Më shumë se vizëllima. Shkëlqyese

MË SHUMË arrow

DIZAJN

A jeni gati të shkëlqeni? Një yll i ri është gati të ju drejtoj nëpër qiellin e pafund të stilit. Është 500 Ylli : shprehja maksimale e elegancës dhe klasës, e nënshkruar 500. .

MË SHUMË arrow