Tipo – Fiat Kosovë

500X I RI

GJITHMONË GATI PËR ARRITJET E REJA

 Fiat Kosovë

500X I RI

GJITHMONË GATI PËR ARRITJET E REJA

Panda Easy

Kondicioner manual ∙ Rrota prej çeliku 14 ”∙ Xhamat e parë elektrike ∙ Radio ∙ ESP monitorim * Monitorimi i presionit të gomave * Konektor 12V

Логиката на Tipo

Panda City Cross

Rrota çeliku 15 "Klimatizim ajri automatik dhe timon servo elektrik * radio Radio Bluetooth ® + DAB * Shina te kulmit të çatisë ∙ 6 airbagë * komanda ne timon ∙ Start & Stop * Mbrojtësat me ngjyr të trupit

Panda Cross

Radio me ekran me prekje 7 ", Bluetooth® + DAB Timon i veshur me lëkurë dhe dorëza endërruesit të shpejtësis e lëkurës Shina te kulmit të çatisë - CROSS Kontrolli i zbritjes në kodër ∙ ELD - Bllokimi elektronik i diferencialit ∙ ESP - Kontrolli elektronik i stabilitetit ∙ Drita mjegulle të përparme