Punto_Design – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

PUNTO ËSHTË AUTOMJETI QË NE E PËLQEJMË

Ne e pëlqejmë atë për shkak të ambienteve të brendshme, të cilat sjellin stilin dhe rehati, ne e pëlqejmë atë për linjat e tij karakteristike dhe të mendimit, që na pëlqen për stilin elegant të sportit. Na pëlqen sepse është një Punto.

940x380cerchi2
СПАКУВАНО КАКО ШТО ПОСАКУВАТЕ

PAKOT ASHTU SI JU I DË SHIRONI

Punto ju ofron zgjidhje të ndryshme në mënyrë që pajisjet e furnizuara me automobilin tuaj të plotësojnë të gjitha nevojat tuaja teknologjike dhe funksionale. Paketat janë të përshtatura për ju.

СПОРТСКИ МОДЕЛ

PAKOT SPORTIVE

Sa dinamike jeni! Paketa e re sportive ju ofron një sërë pajisjeve standarde në një formulë unike: versioni më dinamik i nivelit, ai që qëndron më së shumti.

СПОРТСКА ЕЛЕГАНЦИЈА

ELEGANCA SPORTIVE

Ashtu si në pjesën e përparme, parakolpi i pasmë - përsëri në përputhje me ngjyrën e trupit - ka një dizajn të ri. Drita e pasme e mjegullës dhe drita e e ngasjes mbrapa janë ende të rregulluara në pjesën e poshtme, por tani kanë një formë të zgjatur dhe janë integruar në sipërfaqen përreth.

АВТОМОБИЛ СО ИМИЏ НА ЗВЕЗДА

AUTOMOBILË ME IMAZH TË NJË YLLI

Me opsionet e saj prej 9 ngjyrash Automjeti Punto është e gatshëm që të bënë çdo lëvizje në pistën e modës, duke reflektuar përsosmërinë e tij nga të gjitha këndet e mundshme. Si do ta veshësh Punto-n, Sicilia Orange, Passion Red, Riviera Blue…?

ПЕРСОНАЛИЗИРАНА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

KONTROLLI I PERSONALIZUAR I KLIMËS

Me kontrollin e klimës automatike të dyfishtë, mund të ndryshoni temperaturën brenda dhomës së pasagjerëve për t'ju përshtatur të dyve dhe pasagjerëve tuaj.

СМЕСТЕТЕ СЕ УДОБНО

VENDOSENI VETEN REHATSHËM

Pop apo cool? Hapësira e re e brendshme e Punto's është e gatshëm për të siguruar ju një rehati funksionale, dhe gjithashtu për të kënaqur ju me anë të cilësisë së lartë të tapicerisë prej ëlhurë të zezë Castiglio. Në bord, eleganca dhe funksionaliteti shkojnë së bashku. Vende të rehatshme që janë të veshura me materiale lehtë të pastrueshme që ju mundësojnë të gjithë sigurinë që ju nevojitet. Tapiceri / ulëse ne nivelin Easy me material DENIM, dhe atë në çepje vertikale në dy ngjyra, të kuqe ose në ngjyrë hiri. Tapiceri e nivelit Lounge e dekoruar me material e cila e mbulon të tërë ulësen, i pasurua në nivelin e strukturës dhe kufuizimeve anësore, të karakterizuar ne linja horizontale në pjesën e ulëseve të dedikuar për mbështetje. Ulëset në nivelin sportiv janë nga materialet me teknik speciale me potencial të mjaftueshëm për personalizim. Lidhje e përsosur e stilit dhe teknologjisë, duke ofruar ju gjithmonë më të mirë.

ДЕЛ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЛИЧНИ РАБОТИ

HAPSIRA E DOREZAVE

УДОБНА ЗАВРШНИЦА

FINALIZIM I REHATSHËM