Punto_Technology – Fiat Kosovë

 Fiat Kosovë

DERI NË DESTINACIONIN E FUNDIT NË SIGURI TË PLOTË DHE TEKNOLOGJI TË LARTË

БЕЗБЕДНОСТ И ТЕХНОЛОГИЈА

Teknologjia

Teknologjia më e mirë në treg dhe e gjithë siguria që ju nevojitet. Udhëtimi juaj fillon këtu dhe fillon me një Punto.

НИСКА ЕМИСИЈА

EMETIM I ULËT

СMe Punto, ndizni pasionin tuaj për ngarje dhe zbuloni të gjithë motorët në rang, të dizajnuara për t'ju dhënë maksimumin në aspektin e performancës dhe efikasitetit, me emisionet më të ulëta dhe konsumin e karburantit.

START&STOP

START&STOP

Start & Stop është sistemi inteligjent që redukton shpenzimet dhe konsumimin e Punto-s. Si? Çaktivizon motorin kur makina është e palëvizshme, në radhë ose në semaforë, dhe e kthen automatikisht në momentin e shtypjes së pedalit të akselerimit. I disponueshëm vetëm në versionet e motorit aty ku është e mundur.

ДРУШТВЕН НАЧИН

SOCIALIZOHU

Ju lejon të zbuloni rrugë të reja me TripAdvisor, ajo ju jep informacion mbi destinacionet falë Expedia, ai ju udhëzon në destinacionin tuaj me ndihmën e TomTom

ECO DRIVE

ECO:DRIVE. TRAJNER I JUAJ PERSONAL

Me aplikimin Eco: Drive, mund të korrigjoni gabimet tuaja dhe të përmirësoni stilin tuaj të vozitjes.

7 X AIRBAG. 7 HERË MË I SIGURTË
Udhëtimi pa shqetësime është gjëja më e rëndësishme, dhe për të arritur atë me të vërtetë, ju keni nevojë për siguri të madhe.
Mu për këtë PUNTO është I pajisur me deri në 7 AirBag:
2 x para
2 x xhama
2 x anësore
1 x për gjunjë

 

КОНТРОЛИРАНА БРЗИНА И ПОЕДНОСТАВНО ИСКАЧУВАЊЕ ПО РИДОВИ

PËR KONTROLL TË SHPEJTËSISË, DHE NISJE MË TË QETË NË NISJE NË TATËPJETA

Një sipërfaqe e akullt apo një kthesë e rrezikshme? Me ABS dhe EBD, të ofruara si standarde në të gjitha versionet, Punto garanton përmirësim të përmasave në rrugë në rastin e frenimit të ashpër ose manovrave të papritura. Dhe për fillimin e kodrës? Le të mendojë automjeti juaj për këtë: me sistemin Hill Holder, Punto aplikon ose lëshon frenat në varësi të nxitimit tuaj.

СПРЕЧУВАЊЕ НА ПОВРЕДИ

PARANDALIM NË LËNDIME

Punto për çdo gjë. Një shumëllojshmëri në karakteristikat me funksioni e mbrojtjës tuaj gjithashtu përfshin makanizmin për mbrojtje dhe parandalimin e lëndimeve të kokës, në raste të aksidenteve.