Tipo – Fiat Kosovë

TIPO SEDAN I RI

Më shumë mënyra për të qenë unik.

 Fiat Kosovë

TIPO SEDAN I RI

Më shumë mënyra për të qenë unik.

Tipo Sedan Tipo

Dinamik dhe elegant. Logoja e re e FIAT ∙ Detaje të zeza Rrota çeliku 15 ". Parakolpë të re

Tipo Sedan City Life

Siluetë e lëmuar jep një kontakt të sofistikuar në pamjen e Sedan Tipo City Life të ri. ∙ Detaje në të zezë Ngjyra të reja,Parakolpë të rinj Logo e re e kromit ∙ Drita LED gjatë ditës Rrota çeliku 16 "